Disney Plus'ın yeni dizisi Yılbaşı Gecesi'nin özel gösterimi yapıldı

Senaryosunu Gülse Birsel'in, yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın, yapımını ise BKM’nin üstlendiği, Disney+’ın yeni orijinal filmi ‘Yılbaşı Gecesi’nin özel gösterimi dün gece Maximum Uniq Hall’de gerçekleşti. Birçok ünlü ismin de katıldığı gösterimde film, dakikalarca konuklar tarafından büyük bir coşkuyla ayakta alkışlandı.

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Gülse Birsel’in özlenen kaleminin, Ozan Açıktan rejisi ile buluştuğu Disney+’ın yeni orijinal filmi ‘Yılbaşı Gecesi’ dün gece gerçekleşen özel gösterimde ilk kez izleyicilerle buluştu.

30 Aralık’ta platformda yayına girecek olan filmin Maximum Uniq Hall’de gerçekleşen özel gösteriminde Demet Evgar, Öykü Karayel, Can Bonomo, Berfu ve Eser Yenenler, Teoman, Nil Karaibrahimgil, Gazapizm, Hasibe Eren, Özgür Çevik, Aslı İnandık, Fırat Çelik, Meriç Aral, Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ertuğrul Özkök, Elif Dürüst, Mert Demir, Melikşah Altuntaş, Doğu Demirkol gibi birçok ünlü isim film ekibini yalnız bırakmadı.

Film, dakikalarca konuklar tarafından büyük bir coşkuyla ayakta alkışlandı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"