Disney Plus'ın Atatürk dizisinin maliyeti dudak uçuklattı! Başrolü oynayan Aras Bulut İynemli'nin kazancı ortaya çıktı

Dijital yayın platformu Disney Plus'ın 29 Ekim'de izleyicilerle buluşacak olan 'Atatürk' dizisi için harcanan para dudak uçuklattı. Dizide başrol oynayacak olan Aras Bulut İynemli'nin bölüm başına kazandığı para ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Disney'in Atatürk dizisi son zamanların en çok konuşulan yapımlarından biri.  Amerika Ermeni Ulusal Komitesi geçtiğimiz günlerde yaptığı hadsiz çağrı ile Disney Plus'un Atatürk dizisinin iptal edilmesini istemişti. 

Disney Plus, Atatürk dizisi ile ilgili tartışmalara yaptığı paylaşımla nokta koydu.

Disney Plus, Atatürk dizisinin fragmanını paylaşarak "Orijinal dizi #Atatürk çok yakında, Cumhuriyetimizin 100. yılında yayında." ifadelerini kullandı.

DİZİNİN MALİYETİ DUDAK UÇUKLATTI!

10Haber.Net'ten Müge Dağıstanlı'nın Atatürk dizisiyle ilgili yazısında yer alan bilgilere göre; 29 Ekim’de, Disney ve Fox’da seyirciyle buluşacak olan ‘Atatürk’, bugüne kadar yapılmış en pahalı dizi rekorunu kırdı. 6 bölümlük yapım ön hazırlık dahil 8 milyon dolara (208 milyon lira) mal oldu. Atatürk’ü oynayan Aras Bulut İynemli bölüm başına 850 bin lira aldı.

Yine İzmir yine taksiciye darp! Saldırının silahı: Kaldırım taşı! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İstanbul'da doktora saldıran hasta hakkında yeni gelişme!
Sonraki Haber