Dışişleri: İsrail’in samimiyetsiz, iki yüzlü tutumu devam ediyor

Dışişleri Bakanlığı ateşkesi ihlal ederek Mescid-i Aksa'da cemaate saldıran İsrail'e sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İsrail’in samimiyetsiz, iki yüzlü tutumu devam ediyor. İnanç ve ibadet özgürlüğünü kısıtlayan bu mezalimin artık son bulması şart" denildi.

Dışişleri Bakanlığı'nın Twitter'daki hesabından, İsrail polisinin Mescid-i Aksa'da cuma namazı sonrası yaptığı müdahaleye ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Gazze’de ateşkes, Kudüs’te saldırı... İsrail’in samimiyetsiz, iki yüzlü tutumu devam ediyor. İnanç ve ibadet özgürlüğünü kısıtlayan bu mezalimin artık son bulması şart" denildi.

NAMAZ ÇIKIŞI SALDIRDILAR

Daha 24 saat geçmeden ateşkesi ihlal eden İsrail polisi, bugün Mescid-i Aksa'da Cuma namazı kılan cemaate saldırdı. Polisin insanlara ses bombaları ve plastik mermilerle saldırdığı öğrenildi.

20 KİŞİ YARALANDI

Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisinin Mescid-i Aksa'daki müdahalesinde 20 Filistinlinin yaralandığı belirtildi. Açıklamada, 2 Filistinlinin hastanelere nakledildiği kaydedildi.

Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü Başarılı voleybolcu İlkin Aydın kimdir? Neden marak ediliyor
Sonraki Haber