Dirençli oyun büyük yankı uyandırdı!

FIBA Dünya Kupası'nda Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın, ABD'ye gösterdiği dirençli oyun tüm dünyada yankı uyandırdı. Uluslararası müsabakalarda 55 maçtır yenilmeyen ve Dünya Kupası'nda da 21 maç üst üste kazanan ABD takımı, Türkiye karşısında hiç beklemediği kadar zorlandı. Yaşayan efsane Gregg Popovich önderliğinde, genç ve yeni bir takımla şampiyonaya katılan ABD takımı, Türkiye galibiyetini, alelade bir galibiyet olarak değil, büyük bir tecrübe ve kazanım olarak görüyor.

Takımın saha içindeki lideri ve starı Kemba Walker, zorlu Türkiye mücadelesini bu deyimi doğrularcasına şöyle değerlendirdi: "Galibiyet bizi çok sevindirdi. İnanılmaz bir maç oldu. Bunun anlamı bizim için çok büyük. Aynı zamanda almamız gereken bir çok ders çıkardık. Genç oyunculardan kurulu yeni bir takımız. Hala öğrenme aşamasındayız. Bu galibiyet bizim bir seviye daha atlamamıza yardımcı olacak."

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek