Dilan Polat duyurdu: Taha Duymaz'ın bulunduğu enkazda cansız bir bedene ulaşıldı

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve on binlerce vatandaşımızın yaralandığı 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kalan genç fenomen Taha Duymaz'ı kurtarma çalışmaları sürüyor. Fenomen Dilan Polat, Taha Duymaz’ın da olduğu binada cansız bir bedene ulaşıldığını söyledi. Polat ayrıca binadan ses gelmediği bilgisini de paylaştı.

Merkez üssü Maraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Hatay'da aile ile birlikte enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz, ailesinin misafirlikte depreme yakalandığını ve enkaz altında olduğunu duyurmuştu.

AFAD'IN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Üç gündür ulaşılamayan Taha Duymaz ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Duymaz'ın aynı zamanda arkadaşı olan Dilan Polat, bölgeye AFAD'ın gittiğini duyurduktan sonra gelişmeleri paylaştı.

Taha Duymaz'ın depreme yakalandığı evin önünde yayın yapan Dilan Polat, "Evi bulduk geldik, Taha'nın abisi 3 gündür burada. Yardım destek istiyoruz, abisi ses duydu. Taha'nın olduğu ev en alt kattaydı." açıklamasında bulundu.

KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEYEN CANSIZ BİR BEDENE ULAŞILDI

Bölgeden gelen haberleri anlık olarak paylaşan Polat, son olarak binadan bir cenaze çıkarıldığını, "Zeynep abla ile konuştum, ekip olarak çalışıyorlar. Orada şu an bir cenaze var ama kim olduğunu bilmiyorum. Ailesi bakacak, Taha'nın kardeşi orada. Tam arka binasında bir ses duyup 72 sat yaşayan bir bedene ulaşmışlar. Taha'dan haber bekliyoru. Zeynep abla arayacak." sözleriyle duyurdu.


Daha önce programında ağırladığı Taha Duymaz'ın annesiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşan psikolog Gökhan Çınar ise, "Vinç ve operatör yönlendirildi. Enkazda Taha’nın ve oradaki tüm canlarımızın bulunduğu binanın üzerinde devrilmiş başka bina var. Buraya diğer binayı kaldırmak için büyük bir vincin ve sistemin daha girmesi bekleniyor hâlâ . Umutla, sabah iyi haberleri bekliyoruz. Ablasıyla konuşuyorum. AFAD, Ahbap, Babala ekipleri, Oğuzhan, Derya Uluğ, Mustafa Akan ve tüm ekip canla başla uğraşıyor. CZN Burak ekiplerle birlikte enkazın orda saatlerdir. Bitmeyen bir umutla iyi haber bekliyoruz, istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Taha Duymaz ve ailesinin de içinde bulunduğu 8 katlı binaya AFAD ekibi ulaştı ve enkaz altında kalanlar için arama çalışmaları vinç desteğiyle sürüyor.

Kızılcık Şerbeti Fatih Görkem'i boşayacak mı? Ömer'den Fatih'e destek Kızıl Goncalar'da geçekler bir bir ortaya çıkıyor! Dergahta yeni dönem Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?
Sonraki Haber