DİLAN-ENGİN POLAT SORGU TUTANAKLARI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Ankara'ya gelen ABD'li mevkidaşı Antony Blinken'ın görüşmesinin şifrelerini ve Dilan-Engin Polat’ın sorgu tutanaklarının detaylarını masaya yatırdı.

''BAKAN FİDAN TAVIRLARIYLA ABD'YE GEREKLİ MESAJLARI VERDİ''

Bozkurt, ''Tel Aviv'e 3 kere giden Blinken, ilk defa savaşın 31.gününde Türkiye'ye geldi. İncirlik'in kapatılması söz konusu olamaz. Provokatörlere dikkat edelim. ABD'li Blinken'ın gelişi bu zeminde oldu. Bakan Fidan telefonla konuştuğu için arabadan inmeyen Blinken'ı kapıda fazla beklemeden içeri girdi. Fidan Blinken'a aynı samimiyeti göstermedi. Fidan bu tavırlarıyla ABD'ye gerekli mesajları verdi. Türkiye ABD'ye 'İsrail'in işlediği suçların hamisi olarak görünüyorsunuz' mesajını verdi.

''ABD'LİLER İSRAİL'E DESTEK VERİP DÜNYAYI OYALAMAYA KALKACAKLAR AMA BU PLAN DA TUTMAYACAK''

ABD'liler sıkıntıda. Biden bu süreçte rasyonel akılla hareket eden Yahudilerin tepkisini de çekiyor. ABD'liler İsrail'e destek verip dünyayı oyalamaya kalkacaklar ama bu plan da tutmayacak.

''NETANYAHU AÇIK AÇIK İŞGALDEN BAHSEDİYOR. PLANLARI BU''

Netanyahu açık açık işgalden bahsediyor. Planları bu. Netanyahu'nun işgal planı kabul edilir ise Filistinliler bölgeden tamamen çıkarılacak. Batı Şeria'da yaptıklarının benzeri yaşanacak. Yerleşimci adı altında işgalciler gelecek. Bu zihniyet Hristiyanların tamamını öldürmeyi hedefleyen bir vahşiliktir. Bu saatten sonra Netanyahu kalırsa İsrail'le hiçbir şekilde barış olamaz. Kendileri gibi olmayan herkesi yok etmeye çalışan bir düşünceyle karşı karşıyayız. İnsanlıkla insanlık dışı yaratıkların, aydınlıkla karanlığın mücadelesini yaşıyoruz. Bu insanlığın mücadelesidir.

''POLATLAR İŞ YAPMADIĞI HALDE SAHTE FATURA DÜZENLEDİ. VERGİ ÖDEMEMEK GİBİ BELLİ KOLAYLIKLAR KAZANDILAR. CEPTE BİR SÜRÜ PARA BİRİKTİRDİLER''

Ciddi tespitler söz konusu. İddiaya göre, kara para aklamak için herhangi bir SGK çalışanı olmayan tasfiye halindeki şirketler kullanılmış. Rise & Shine şirketinin paravan politikalardan aldığı sahte faturaların polat çiftinin firmaları arasında paylaştırıldığı söyleniyor. İş yapmadığı halde sahte fatura düzenlemişler. Vergi ödememek gibi belli kolaylıklar kazandılar. Cepte bir sürü para biriktirdiler. dipomed şirketinden cihaz ve ürün almış gibi gösteriliyor. Engin Polat babasının şirketinden sahte fatura alıp alınmadığını bilmediğini söylüyor.

''ŞU ANKİ CHP'DE SEZGİN TANRIKULU KILIÇDAROĞLU, ÖZEL VE İMAMOĞLU'DAN DAHA GÜÇLÜDÜR''

Şu anki CHP'de Sezgin Tanrıkulu Kılıçdaroğlu, Özel ve İmamoğlu'dan daha güçlüdür. Tanrıkulu CHP'nin kendi köklerinden uzaklaştırma operasyonunda en kritik isimlerden biri. Tanrıkulu etnik bölücülüğün Türkiye'de operasyonel isimlerinden biri. Tanrıkulu birilerinin gözdesi. Tanrıkulu Özel'in de Kılıçdaroğlu'nun da listesinde olur. Bir tek Atatürk ve Türk milleti diyenlerin listesinde olmaz.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Amerikalı ünlü rapçiden alkışlanan Filistin'e destek konuşması Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!