Dilan Çiçek Deniz'in son hali şoke etti! Fransız askısı modasına o da uydu

Marka yüzü olduğu olduğu ürünün lansmanında kameralar karşısına geçen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in son hali görenleri hayrete düşürdü. Doğal güzelliği ile mest eden ünlü oyuncu estetik yaptıran ünlüler kervanına katıldı. Fransız askısı yaptıran Deniz'in son hali beğenilmedi.

Yer aldığı birçok proje ile adından sıkça söz ettiren 28 yaşındaki ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, aşk hayatıyla da magazin gündemindeki yerini alıyor. Ünü oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile dolu dizgin aşk yaşıyor.

GÜZELLİĞİNE GÖLGE DÜŞÜRDÜ!

Son olarak marka yüzü olduğu ürünün lansmanında boy gösteren ünlü oyuncunun son hali şoke etti. Takvim'in haberine göre; Birçok meslektaşı gibi Fransız askısı yaptıran 28 yaşındaki oyuncu, değişen yüz ifadesiyle şaşkınlık yarattı.

Estetik operasyonu kısa süre önce yaptırdığı için yüzündeki şişlik henüz inmemiş olan Dilan Çiçek Deniz'in gergin ifadesi, sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü oyuncunun değişimi beğenilmedi. Güzel oyuncu hakkında "Bir insan bu kadar doğal bir güzelliği neden bozmak ister?" şeklinde eleştiri yapıldı.

FRANSIZ ASKISI NEDİR?

Yüz hatlarının yeniden yapılandırılması, yüzün oval şekle getirilmesi, düşük kaşların kaldırılması ve dudak çizgilerinin hafifletilmesinde kullanılabilen bir yöntem.

Kızılcık Şerbeti Fatih Görkem'i boşayacak mı? Ömer'den Fatih'e destek Kızıl Goncalar'da geçekler bir bir ortaya çıkıyor! Dergahta yeni dönem Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?
Sonraki Haber