Diego Perotti: Boca Juniors'tan Sarı-Lacivert'e alışığım

Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Perotti, sarı-lacivertlilerin tarihinde birçok başarılara sahip olduğunu ifade ederken, transfer sürecinde Emre Belözoğlu’nun kendisini çok istediğini söyledi. Perotti ayrıca daha önce Boca Juniors’ta forma giymesinden dolayı sarı-lacivert renklere biraz daha yakın olduğunu berlirtti.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Diego Perotti, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'de olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Perotti, ''Fenerbahçe gibi önemli bir ekibe katılmak mutluluk verici. Kendi tecrübemle takıma katkıda bulunacağıma inanıyorum çünkü takımın da kapasitesi oldukça yüksek ve geniş. Bu kapasite ile beraber başarılara ulaşacağımıza inanıyorum bu sene'' şeklinde konuştu.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!