Beşiktaş, 3 galibiyet 1 beraberlik aldı!

Sağ kanatta oynadığı futbolla eleştirilen Diaby, son maçlarda orta sahada gösterdiği performansla herkesin takdirini kazandı.

Beşiktaş'a transfer döneminin son gününde forvet olarak alınan Diaby, uzun süre sağ kanatta forma giydi ve performansıyla eleştirildi. Malili oyuncu ve takım için dönüm noktası ise Aytemiz Alanyaspor maçının 2. devresi oldu. Diaby maçın ikinci yarısına Adem Ljajic'in yerine 10 numara olarak girince, oyun yapısı ve etkinliği değişti, siyah-beyazlılar da sahadan 2-0 galip ayrıldı. Gollerden birisi de Diaby'den geldi.

HEM KENDİSİ HEM DE BEŞİKTAŞ YÜKSELDİ

Devamındaki haftalarda da sahada 10 numara olarak görev yapan Diaby, bu bölgede sergilediği futbolla, takım hücumunu üst seviyeye yükseltti. Siyah-beyazlılarda ilk 4 maçına sağ kanatta çıkan ve skor üretemeyen Diaby'nin bu bölgede oynadığı maçlarda Beşiktaş 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Son 4 maçta ise deneyimli oyuncu 10 numarada forma giydi ve 2 gol kaydetti. Beşiktaş, bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak durumu tam tersine çevirdi.

N'KOUDOU DÖNÜYOR DOUGLAS ŞÜPHELİ

Siyah-beyazlı takımda bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan iki isimden Georges-Kevin N'Koudou hazır hale geldi. 24 yaşındaki Fransız futbolcunun Braga ile Çarşamba günü deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında kadroya alınması bekleniyor. Sakatlığı henüz tam anlamıyla geçmeyen 29 yaşındaki Douglas'ın ise Braga'da yer almasının zor olduğu, Denizli maçına ise yetişeceği kaydedildi.

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları Süper Loto sonuçları 30 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber