Devleti eleştirmesini istedi! Depremzede Halk TV muhabirine istediğini vermedi

Deprem bölgesinde yayın yapan Halk TV muhabiri, depremzedeye sorduğu soru karşısında istediği cevabı alamayınca sinirlendi. Depremzedeye mikrofon uzatan muhabir, ''Depremden sonra tuvalet yok, çadırlar yetişmedi. Sıkıntı var aslında'' deyince aldığı cevap karşısında şaşkına döndü.

Halk TV muhabiri bir depremzedeye mikrofon uzattı ve ''Depremden sonra tuvalet yok, çadırlar yetişmedi. Sıkıntı var aslında'' deyince aldığı cevap karşısında şaşkına döndü. Halk TV muhabirine istediğini vermeyen depremzede ''Depremden sonra sıkıntı yok aslında. Allah devletimize zeval vermesin ilk günden yetiştiler'' dedi.

''OLAYA SİYASİ YAKLAŞMAYIN''

Cevaptan memnun kalmayan muhabir kamerana ''Şu tuvaleti gösterebilir miyiz?'' dedi.

Depremzede ise ''Biz afet zamanında tuvalete bakmayacağız buna. Biz birbirimize yardımcı olacağız. Ben kızımı enkaz altından çıkardım. Köylülere erzak taşıyorum.'' dedi.

Muhabir, ısrarla kameramana ‘’Tam ekran yapalım.'' dedi.

Depremzede, ''Bu durumda tuvalet var mı yardım var mı diye bakmayacağız. Hep biriz. Ellerimize bakın biz burada insanlara yardım etmek için çabalıyoruz. 10 ilimiz yerle bir oldu. Bir saniye bir can demektir. Allah’tan gelen herşeye eyvallah diyeceğiz.'' dedi.

''Tedbir alsaydık bu olmazdı.'' diyen muhabir yine istediği cevabı alamadı.

 Depremzede ''Tedbir bizden takdir Allahtan'' dedi.

Muhabir, ''Tedbiri almadık. Görüyorsunuz insanlar buralarda yaşamak zorundalar. Tedbir alınmadı. Sizi anlıyorum ama şu tabloyu bu ülke ve insanlar hak etmiyor.'' deyince depremzede ‘’Olaya siyasi yaklaşmayın’’ diyerek muhabire tepki gösterdi.

23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz...
Sonraki Haber