Devlet Su İşleri 2023 sürekli işçi alımı ilanı! 1727 personel alınacak, başvuru tarihleri belli oldu!

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmenin hayalini kuran milyonlarca vatandaş yayınlanan personel alımı ilanlarını yakından takip ederken müjdeli haber daha geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, eksik kadroların belirlendiğini duyurdu. İşte Bakan Kirişci’nin personel alımı duyurusuna ilişkin ayrıntılar…

Zorlu ekonomik şartlara karşı kendilerini ekonomik anlamda güvence altına almak isteyen milyonlarca vatandaş, iş tercihlerini kamu kurum ve kuruluşlarından yana yapmaya başladı. Özel sektörün risklerinden kaçınabilmek adına kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayınlanan 2023 yılı personel alımı ilanlarını yakından takip eden vatandaşlar, şimdiye kadar yayınlanan ilanlar için başvurularını oluşturdu.

2023 yılı boyunca kamuda personel istihdamının devam edeceği bilinirken bu konuya yönelik bir açıklama da Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den geldi. Bakan Kirişci, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Devlet Su İşleri’nin sürekli içi alımı yapacağını bildirdi. Peki, Devlet Su İşleri 2023 yılı personel alımı ne zaman?  Devlet Su İşleri personel alımı ilanı başvuru şartları neler?

BAKAN KİRİŞCİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ!

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek, dolayısı ile de hem kariyerlerini hem de aylık kazançlarını devlet güvencesi altına almak isteyen milyonlarca aday, 2023 yılı kamu personel alımı ilanlarını yakından takip etmeye başladı. Senenin başından bu yana pek çok kurum tarafından personel alımı ilanı yayınlanırken birçok kurum da ilgili ilanları kapsamında on binlerce personeli bünyesine dahil etti. Bu noktada adayların yüzlerini güldüren bir duyuru da Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den geldi.

Resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınlayan Bakan Kirişci, bakanlığa bağlı olarak hizmet veren Devlet Su İşleri’nin eksik kadro tespitinde bulunduğunu ifade etti. Bakan Kirişci, o paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapmak üzere nisan ve mayıs ayları içerisinde çeşitli branşlarda bin 727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.”

DSİ SÜREKLİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Nisan ve mayıs aylarında personel alımı ilanı için başvuru ekranlarını erişime açacak olduğu bilinen Devlet Su İşleri Müdürlüğü, henüz net bir tarih açıklamasında bulunmadı.

Cumhurbaşkanı imzası ile atama kararları Resmi Gazete'de... UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belli oldu ABD merkezli haber ajansına engel koymuştu! İşte yeni kararı!
Sonraki Haber