Devlet Bahçeli'nin hedef aldığı Cem Yılmaz'a ünlü isimlerden destek

MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında, dijital medya platformu Netflix ile yaptığı açıklamasıyla isim vermeden Cem Yılmaz'ın komedi dizisi Erşan Kuneri'ye göndermede bulundu. Bahçeli'nin sözlerinin ardından sosyal medya kullanıcılarından Cem Yılmaz'a desek mesajları yağarken, bazı ünlü isimler de ünlü komedyene destek mesajları paylaştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında Netflix ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Bahçeli açıklamasında şunları söylemişti: "Küfür etmenin neresine güleceğiz. Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin yer aldığı diziler artık haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Bu sığınağın yağmalanması için planlı bir propaganda devrededir. Küfür etmenin neresine güleceğiz?"

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...