Devlet Bahçeli o gazetecilerin ismini tek tek sıraladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ecdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman'ın isimlerini sıralayarak bu gazetecilerin "CHP'nin sözcülüğünü" yaptığını söyledi. Bahçeli Ocak ayında yaptığı bir açıklamada ise Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol için 'kiralık yazarlar' ifadesini kullanmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada erken seçim çağrılarının 'okyanus ötesinden gelen siparişle' olabileceğini belirterek, bazı gazetecilerin CHP'nin sözcülüğünü yaptığını söyledi. Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Mesela, Necdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman’a varıncaya kadar farklı televizyon ekranlarda CHP’nin hem sözcülüğünü hem seçim kulisi yapan ücretli tetikçilere üzülüyorum, durmadan yırtınıp kendilerini paralıyorlar" dedi.

Bahçeli, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminin nasıl olacağı, bu konudaki gerek ve yeter şartların nelerden teşekkül ettiği bu hacıyatmazlar tarafından ya bilinmiyor ya da bilinse de gerçeğin üzeri örtülüyor.

Bunların karşısında beşlik simit gibi dizilen bazı gazeteci ve eski siyasetçiler de evet haklısınız, ama diyerek söze başlayıp acayip gerdan kırıyorlar. Erken seçim siparişini Okyanus ötesinden mi berisinden mi aldıkları muamma olsa da, kukla gibi oynatılıyorlar.

Mesela, Necdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman’a varıncaya kadar farklı televizyon ekranlarda CHP’nin hem sözcülüğünü hem seçim kulisi yapan ücretli tetikçilere üzülüyorum, durmadan yırtınıp kendilerini paralıyorlar.

Daha ilginci, televizyon ekranlarında sabit ama haftalık ücret mukabilinde yorum yapan bildik isimler, Kılıçdaroğlu’ndan aldıkları asparagas sufleleri cansiperane savunuyorlar, servis ediyorlar, nöbetleşe gündem işgaline soyunuyorlar. Ne söylesek nafile, hep aynı havadalar."

DAHA ÖNCE DE BAZI GAZETECİLERİN İSİMLERİNİ SIRALAMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha önce yaptığı bir açıklamada da bazı gazetecilerin isimlerini sıralamıştı. Bahçeli, 18 Ocak'ta yaptığı açıklamada Karar gazetesi yazarları Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol için 'kiralık yazarlar demişti. Bahçeli, "ABD’deki Başkan değişimiyle eşzamanlı olarak, Serok ve partisinin, aynı şekilde tetikçi köşe yazarlarının hızlandırdığı iftira kampanyaları tesadüfi değil, alçak bir planın mahsulüdür" diyerek, Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'un isimlerini sıralamıştı.

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Soft Power nedir? Yumuşak Güç ne anlama gelir? Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! 2 yıllık anlaşma
Sonraki Haber