Destan Dizisinde Beklenmeyen Ayrılık Gerçekleşiyor!

Destan dizisinde bir ayrılık yaşanacak. Ayrılık ikinci sezonu riske atabilir. Destan projesi salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinin başında geliyor. Dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesine kesin gözüyle bakılırken yaşanacak ayrılık ise herkesi şaşırttı.

Ebru Şahin (Akkız), Edip Tepeli (Batuga), Selim Bayraktar (Alpagu Han), Kanbolat Görkem Arslan (Saltuk), Teoman Kumbaracıbaşı (Balamir), Deniz Barut (Ulu Ece), Elif Doğan (Tutkun), İpek Karapınar (Çolpan), Burak Tozkoparan (Temur), Buse Meral (Sırma), Burak Berkay Akgül (Kaya), Osman Albayrak (Vargı), Şahin Ergüney (Kün Ata) ve Ahmet Olgun Sünear (Yaman) gibi ünlü isimleri buluşturan dizide önümüzdeki hafta flaş bir ayrılık yaşanacak.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Benzine ve motorine indirim geliyor!