Derya Baykal eski eşi Ferhan Şensoy'un ölümünü nasıl öğrendiğini anlattı

31 Ağustos'ta 70 yaşında tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybeden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un vefatı tüm sevenlerini yasa boğmuştu. Şensoy'un 1988 - 2004 yılları arasında evli kaldığı 64 yaşındaki oyuncu ve sunucu eski eşi Derya Baykal acı haberi aldığında neler yaşadığını konuk olduğu tv8'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında anlattı.

1988 yılında Ortaoyuncular Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu, tiyatrocu, yazar ve şair Ferhan Şensoy ile nikah masasına oturan, 2004 yılında ise anlaşmalı bir şekilde boşanan oyuncu ve sunucu Derya Baykal, eski eşi, kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy'un babası usta tiyatrocu Ferhan Şensoy ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?