Depremzedelere 100 bin lira nakdi yardım!

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıcı etkilere neden olan depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) merkez binasında Kabine Toplantısı gerçekleşti. Toplantının ardından deprem gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedelere oturulamaz hane başına 15 bin TL taşınma ve 2-5 bin arası kira yardımı, hane başına 10 bin TL yardım yapılacağının altını çizerek, depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına da nakdi ödeme yapılacağını söyledi.

100 bin TL depremzede yakını nakdi destek ödemeleri ne zaman sorusu Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla gündeme geldi. Kahramanmaraş depremi gündemiyle toplanan Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan atılacak adımları duyurdu. Depremzedelere taşınma ve kira desteği sağlayacakları anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında nakdi destek ödemeleri de devreye alacaklarını duyurdu.

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...