Depremzede kadının davetine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'hayır' diyemedi!

Deprem bölgesinde temaslarını sürdüren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cuma namazı çıkışı kendisini bekleyen bir depremzede kadının çay ve biberli ekmek ikramını geri çevirmedi.

Depremin ilk günlerinden itibaren depremin en büyük yıkımı yaptığı Hatay’ı yalnız bırakmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir kez daha kente geldi.

Cuma namazını Altınözü ilçesi Mısırlı Cami’nde kılan Bakan Koca, çıkışta kendisini bekleyen bir kadının çay içme davetini geri çevirmedi.

Kapıda bekleyen Fatma Kocaoğ, "Hoş geldiniz bakanım, çay içmeye davet ediyorum, evimizi yakın. Ama ben çayı hazırladım. Bir bardak çayımızı için” sözleri üzerine davete icabet etti.

Depremzede Kocaoğ’un tepside getirdiği çayı davetlilere dağıtan Bakan Koca’ya biberli ekmek de ikram edildi. Bakan koca vatandaşların taleplerini aldı, sorunlarını dinledi.

Bakan Koca ardından Altınözü Devlet Hastanesi bahçesinde kurulu olan sahra hastanesini ziyaret ederek hastalarla bir araya geldi.

Bakan Koca ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu:

"Hatay Altınözü Sahra Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek durumları hakkında kendilerinden ve hekimlerimizden bilgi aldık. Sahra Hastanemizden ayrılırken görüştüğümüz vatandaşlarımız devletimizin hizmetleri konusunda memnuniyetlerini dile getirdi."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Hatay Altınözü Sahra Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek durumları hakkında kendilerinden ve hekimlerimizden bilgi aldık. Sahra Hastanemizden ayrılırken görüştüğümüz vatandaşlarımız devletimizin hizmetleri konusunda memnuniyetlerini dile getirdi. <a href="https://t.co/dht8i6W1eI">pic.twitter.com/dht8i6W1eI</a></p>&mdash; Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) <a href="https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1669689776889294848?ref_src=twsrc%5Etfw">June 16, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KOCA'DAN DEFNE HASTANESİ'NE DE ZİYARET

Bakan Koca'nın Hatay'daki ziyaretleri Defne Devlet Hastanesi ile devam etti.

Koca, "Defne Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızın durumu hakkında kendilerinden ve hekimlerimizden bilgi aldık. Her birine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Defne Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızın durumu hakkında kendilerinden ve hekimlerimizden bilgi aldık. Her birine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. <a href="https://t.co/t3ErW0W2nZ">pic.twitter.com/t3ErW0W2nZ</a></p>&mdash; Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) <a href="https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1669758058677907469?ref_src=twsrc%5Etfw">June 16, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Antalya ve Hatay'a şehit ateşi düştü! Ankara'da kuvvetli yağış etkili oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü... Bahar dizisinde Evren, Bahar ve Timur sahnesi kahkahalara boğacak...
Sonraki Haber