Depremde vefat eden Taha Duymaz'ın kardeşinin paylaşımına Dilan Polat ateş püskürdü

Depremin 12. gününde Hatay'da enkaz altından cansız bedeni çıkarılan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın kardeşi Emre Duymaz, Taha’nın sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak ''Taha kardeşimin sosyal medya hesapları ailemizde aktif kalacak'' ifadelerini kullandı. Fenomen Dilan Polat ise Duymaz ailesinin bu kararı karşısında sert ifadeler kullandı. Dilan Polat, ''Bir dursaydınız da 40'ı çıksaydı çocuğun'' dedi.

Genç fenomen Taha Duymaz'ın depremin 12. gününde halası Hülya Demiralp'in Antakya merkez Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’ndaki evinin enkazından cansız bedeni çıkarılmıştı. Taha ile birlikte kardeşleri Melek ve Umut ile eniştesi ve halası da yaşamını yitirmişti.

Taha Duymaz'ın kardeşi Emre Duymaz, depremde kaybettiği kardeşinin Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Kardeş acısıyla sarsılan Emre Duymaz, bazı kişilere sitem ederek ''Selamun aleyküm arkadaşlar ben Emre, Taha'nın abisiyim. Bildiğiniz gibi Taha, Melek, Umut, halam ve eniştemi kaybettik. Bizim için çok zor bir durum. Ailemiz bir anda 5 kişi eksildi. Gerçekten bu durumu yaşamayan bilemez ilk günden kardeşlerimi çıkarana kadar oradaydık. Hatay'da gördüklerimiz çok kötüydü. İnsanlar çok zor durumdaydı. Çoğu insanın belkide yaşayacakları güzel hayatlar hayalleri vardı. O gün hepsi enkazın altında kaldı hayatımızda ömür boyu kalacak Taha kardeşimin anılarını elimizden geldiğince yaşatacağız. Sosyal medya hesapları elimizde aktif kalacak. Sosyal medyaya ilk tanıştığından bu duruma kadar yemediği hakaret küfür kalmadı, yokluktan gelme bir çocuktu, fenomen oldu olay oldu, vefat etti yine olay oldu. Sırf prim için enkaz altında kalan bu çocuktan prim kasanlar oldu. Bu kötü insanların bu kadar alçalacağını bilmiyorduk. Ateş düştüğü yeri yakar gerçekten çok doğru bir sözmüş. Çünkü insanlık dışı davranışlar. Bu çocuk bu durumda bile size hakkını helal eder biliyorum ama benim diyeceğim ben herkesi Allah'a havale ediyorum. Herkes yaşattığını yaşayacak bir gün keşke buradan bu paylaşımı yapmasaydım bu olanlar olmasaydı diyorum ama kaderde hayatta bunu da görecektik. Allah'ım hepimize sabır versin. Kaybettiklerimize rahmet eylesin. Rabb'im şehitlik makamına kabul etsin.'' açıklamasında bulundu.


Emre Duymaz, bir diğer paylaşımında ise arama kurtarma çalışmaları boyunca enkaz başında bekleyen CZN Burak'a teşekkür etti.

 DİLAN POLAT FENA PATLADI

Taha Duymaz'ın enkaz altında kaldığı haberini ilk aldığı andan itibaren tüm imkanlarını seferber eden Dilan Polat, ölen kardeşinin hesabından paylaşım yapan Emre Duymaz'ın bu hareketi karşısında sinirlendi. Dilan Polat kendisine teşekkür etmeyen Emre Duymaz'a sert yorumda bulundu.

Polat söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Sizin teşekkürünüz zerre umrumda değil. Biz ne yapıysak Taha için yaptık. Bur dursaydınız da 40'ı çıksaydı çocuğun. Vefat een birinin hesabını kullanmak... Ayrıca Zeynep abla orada size çok şükürki ve buna ne yazık ki şükür ediyoruz. Cansız bedenini verdi ki bir mezarları oldu. Enişteniz, alanız orada kaldı, kimse bakmadı cesetlerine. Zeynep abla durdu. Orada olmasa o kadın kimsesizler mezarlığına gideceklerdi. bana neden bu gareziniz iyi biliyorum! Sizlerin amacını bilip konuştuğum için. Allah, Taha'nın ve vefat eden tüm ailesinin mekanını cennet eylesin! Tahacım seni çok seviyırum ama ben bu hesabı takipten çıkıyorum. Böyle bir şeyi görmeye tahammülüm yok! Seni çok seviyorum. Mekanın cennet olsun''

Galatasaray taraftarından derbiye özel hazırlık! Görsel şölen... Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadı mı? Merkez faizde ne karar alacak?
Sonraki Haber