Depremde ablasını kaybeden Sabah Akkiraz'dan duygulandıran açıklama

68 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz'ın ablası Nurhayat Akkiraz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili derinden etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybetti. Ablasının vefatıyla derin bir üzüntü yaşayan Sabahat Akkiraz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ''Ben göçük altında kalmışım gibi yazılmış'' dedi ve üzüntüsünü dile getirdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki yıkıcı depremlerden Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illeri de etkilenmişti. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği asrın felaketinde, Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Sabahat Akkiraz'ın ablası da hayatını kaybetti.

ABLASI KAHRAMANMARAŞ'TAKİ DEPREMDE ENKAZ ALTINDA KALDI


Sabah Akkiraz'ın, Kahramanmaraş'ta yaşayan ablası Nurhayat Akkiraz depremde enkaz altında kaldı. Enkaz altından cansız bedeni çıkarılan Nurhayat Akkiraz'ın vefatını kardeşi Sabah Akkiraz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Ablasının fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşan sanatçı, "Depremde göçük altında kalan her can benim canımdır. 10 şehirde de ekmek, su paylaştığımız, muhabbette oturduğumuz binlerce canımızı kaybettik. Nurhayat ablamı Kahramanmaraş'ta kaybettik. Çok üzgünüm. Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla. Tüm canlarımızın devri daim olsun. Yaralılarımız bir an önce sağlığına kavuşsun." ifadelerini kullandı.


Abla acısıyla sarılan ünlü sanatçı, bugün Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı. Kısa bir video paylaşan Akkriz, yapılan haberler hakkında ''Ben göçük altında kalmışım gibi yazılmış'' diyerek üzüntüsünü de takipçileriyle paylaştı.

''BİRLİKTE BUNU AŞACAĞIZ...''

Ablası Nurhayat Akkiraz'ı Kahramanmaraş'taki depremde kaybeden sanatçı Sabahat Akkiraz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Sevgili dostlar, bugünler karanlık günler. Hepimiz yaralıyız. Ben ablamı kaybettim. Göçük altında kalan her can benim canımdır. Ben göçük altında kalmışım gibi yazılmış. Biz hepimiz göçük altında kalanların acısını derinden hissettik. Birlikte beraberce bunu aşacağız. Bu Hızır ayrlarında, Hızır darda kalanların canına yetişsin. Hepinize teşekkür ederim.''

 

Konya'da korkutan bir deprem meydana geldi KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Rekorlar dönemi! Turizm geliri ilk çeyrekte yüzde 5,4 arttı
Sonraki Haber