Deprem sonrası paylaşım yapmayınca Yeşil Salkım affetmemişti! Serenay Sarıkaya’dan beklenen paylaşım geldi: “'İki koca gün çaresizlikle geçti…”

Kahramanmaraş depreminin ardından ünlüler dünyasında depremzedelere destek verenler ve vermeyenler tartışması başladı. Polemiği başlatan Yeşim Salkım’ın hedef aldığı Serenay Sarıkaya’dan açıklama geldi.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem, içlerinde Gaziantep’in de olduğu 10 ilin yıkımına neden oldu. Tarifi imkansız bir acıyla karşılaşan depremzede halka bazı ünlü isimler ilk günden bu yana destek olurken; bazı ünlü isimler de sessizliğe büründü. Yeşim Salkım’ın iddialarına göre, ünlüler dünyasının popüler isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya da sessiz kaldı. Serenay Sarıkaya’dan beklenen paylaşım geldi.

Türkiye’yi tek yürek yapan deprem felaketinin ardından bazı ünlü isimlerin paylaşım yapmaması hem meslektaşlarının hem de vatandaşların tepkisini çekti. Twitter’dan herhangi bir paylaşım yapmamış olan Serenay Sarıkaya’nın profilinin ekran görüntüsünü alan Yeşim Salkım, genç oyuncuyu hedefine aldı. Yeşim Salkım’ın paylaşımının ardından paylaşım yaptığı görülen Serenay Sarıkaya’dan sonra Yeşim Salkım’dan bir paylaşım daha geldi.

SERENAY SARIKAYA: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN…

Beklenen mesajı paylaşan Serenay Sarıkaya, paylaşımında; “İki koca gün çaresizlikle geçti. Söylenecek söz bitti. Her şey anlamını yitirdi. Acı ve çaresizlik büyük olunca, öfke de bir o kadar büyük oluyor. Anlıyorum... Ben de böyle hissediyorum... Hepimiz çok üzgün, yorgun ve öfkeliyiz. İnsan elinden bir şey gelmeyince nereye saldıracağını şaşırıyor. Tam da şu an her zamankinden daha çok birlik olma zamanı” ifadelerini kullandı. Serenay Sarıkaya’nın paylaşımının devamında ise şu ifadeler yer aldı:

“Yardıma koşan tüm kişi ve kuruluşlara bu ülkenin bir evladı olarak şükranlarımı sunuyorum. Sizinle benim de destek olduğum birkaç. Güvenilir bağış kuruluşu paylaşıyorum… Allah yardımcımız olsun…”

YEŞİM SALKIM: BU ÜLKENİN VATANDAŞI DEĞİL MİSİNİZ SİZ?

Öte yandan ünlüler dünyasındaki polemiği başlatan isim olan Yeşim Salkım, Serenay Sarıkaya’nın sessizliğine; “Sen de sırf işin olunca videoyu çekip şarkı söyleyip sonra ne yaparsın kızım bu ülkenin vatandaşı değil misiniz siz. Neredesiniz ha nerde” diyerek tepki göstermişti. Serenay Sarıkaya’nın paylaşımının ardından Yeşim Salkım’dan da bir paylaşım geldi.

Yeşim Salkım, Serenay Sarıkaya’nın deprem mesajını paylaşarak bir de yorum yaptı. Ünlü isim, Serenay Sarıkaya’ya; “Aferin edepsizlik yapınca olmuş” diye yanıt verdi.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber