Deprem bölgesine yardım götüren Nihat Çakıroğlu direksiyon başında yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye tırla yardım malzemesi taşıyan 63 yaşındaki Nihat Çakıroğlu, Düzce’de direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Trabzonspor, Nihat Çakıroğlu'nun vefatını sosyal medyadan duyurdu.

Özel nakliyat firmasında çalışan Trabzonlu Nihat Çakıroğlu, deprem bölgesine toplanan yardımları götürmek için önceki gün İstanbul’dan Malatya’ya gitmek için tırla yola çıktı. Çakıroğlu, Düzce’de otoyolda direksiyon başında aniden fenalaşınca, yanında bulunan Yılmaz Cevahiroğlu, aracı sağa çekti.


KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İhbarla gelen sağlık ekibince ilk müdahalede bulunan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Nihat Çakıroğlu, kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.


TRABZONSPOR'DAN TAZİYE MESAJI

Öte yandan Trabzonspor da acı haberi sosyal medyadan “Yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak için yola çıkan hemşehrimiz Nihat Çakıroğlu’nun direksiyon başında kalp krizi geçirerek vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” notuyla duyurdu.

Hırdavat fuarı için 90 ülkeden 3 bini aşkın yabancı ziyaretçi geliyor Beşiktaş sportif direktörlük için Devin Özek'e teklif yaptı Mehmet Ali Erbil ile sevgilisi Gülseren Ceylan cephesinde flaş gelişme
Sonraki Haber