Denizli'de yılan ve akrep paniği! Onlarca kişi hastaneye koştu

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sıcaklıkların yükselmesiyle artan yılan ısırması ve akrep sokmalarına karşı vatandaşları uyardı. 7 ay içinde toplam 174 kişinin akrep sokması, 5 kişinin ise yılan ısırması sonucu hastaneye başvurduğunu ifade eden Öztürk, böyle bir durumda mutlaka hızlı şekilde en yakın sağlık kuruluşlarına başvurulması gerektiğini söyledi.

Öztürk, "2020 yılına bakıldığında bugüne kadar il merkezi ve ilçe hastanelerimize yılan ve akrep vaka başvurularının, en çok sıcaklığın yükselmeye başladığı mayıs ayında 54 kişiyi akrep, 1 kişiyi yılan ve haziran ayında bu rakam artarak 72 kişiyi akrep, 4 kişi de yılan ısırması sonucu hastaneye başvurduğunu biliyoruz.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"