Denizli'de halka "evlerinize girmeyin" çağrısı!

Merkez üssü Denizli'nin Bozkurt ilçesi olan 6 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana kadar 157 artçı sarsıntı meydana geldi. Belediye ve cami hoparlörlerinden vatandaşlara evlere girmeyin çağrıları yapılırken, AFAD bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanması için 500 bin lira ödenek gönderdi. Kızılay da halka çadır ve gıda yardımını sürdürüyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Bozkurt ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki evleri tek tek gezerek hasar tespiti yapıyor. Öte yandan olası artçı depremlerin oluşturacağı hasara karşı cami ve araçlardan "evlere girilmemesi, tüm çadır ihtiyaçlarının karşılanacağı" yönünde uyarılar yapılıyor.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı