Deniz ineğinin üzerine Trump'ı kazıdılar

Amarika'da Florida eyaletinde kimliği belirsiz kişiler bir deniz ineğinin üzerine 'Trump' yazdı. İnanılmaz olayı ABD Balık ve Yaban Hayatı Servisi (FWS) ortaya çıkardı.

This browser does not support the video element.

ABD'de Trump karşıtı mı, Trump destekçisi mi olduğu bilinmeyen bir kişi ya da kişiler nesli tükenmekte olan bir deniz ineğinin üzerine kazıyarak Trump yazdı. Yapanın yakalanması için 5 dolar ödül kondu.

Biyolojik Çeşitlilik Merkezi Florida Direktörü Jaclyn Lopez, "Nesli tükenmekte olan türler zarar verilecek reklam panoları değildir. Deniz ineğinin başına gelenler yanlış ve kanuna aykırıdır. Suçlu taraf sorumlu tutulmalıdır" diye konuştu.

Tekne turu sırasında fark edilen deniz ineğinin sırtında büyük harflerle yazılan "Trump" kelimesi rahatlıkla okunabiliyor. (İHA)

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!