Demet Sağıroğlu'ndan "FETÖ, METÖ, PKK'ya" geçit yok!

"Arnavut Kaldırımı" şarkısı ile 90'lı yıllarda fırtına gibi esen Demet Sağıroğlu bu kez bir sosyal medya paylaşımı ile Twitter'ı kasıp kavurdu! Sağıroğlu Twiter'da FETÖ'cü ve PKK'lı avına çıktı! Hepsini tek tek blokladı...

1990'lı yıllarda müzik listelerinde aylarca zirvede kalan "Arnavut Kaldırımı" şarkısı ile ünlenen müzisyen Demet Sağıroğlu son olarak sosyal medyada paylaştığı son mesaj ile adından söz ettirdi.

Twitter hesabı üzerinden terör örgütleri ve sempatizanlarına tahammülü olmadığını açıkça ilan eden Demet Sağıroğlu bu insanların kendisini takip etmemesini istedi.

Sağıroğlu mesajında, "Fetö, metö, pkk yandaşı örgütçü takipçim varsa hemen beni takipten çıksın!! Fark edersem yine bloklarım." ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımının hemen ardından #blocktime etiketini de mesajına ekleyen ünlü müzisyen örgüt sempatizalarını sosyal medyada engellemeye başladığını kayda düştü.

Otomobil satışlarına yeni düzenleme! Sert tedbirler geliyor Galatasaray'da Tanguy Ndombele için karar verildi! İşte yeni transfer CHP'li belediyeden hata üstüne hata! Yollar göle döndü
Sonraki Haber