Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç düğünleri için servet harcayacak! Bakın nerede dünyaevine girecekler

Geçtiğimiz günlerde nişan yüzüklerini takan oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37) düğün için hazırlıklara başladı. 28 Ağustos’ta hayatını birleştirecek olan ünlü çift düğün için Sarıyer'de lüks bir otelle anlaştı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünleri için harcayacakları para dudak uçuklattı.

2 yıldır aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda evliliğe ilk adımı atmıştı. Oğuzhan Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi ettiği ve 'evet' yanıtını aldığı sevgilisi Demet Özdemir'i ailesinden istemiş, ikili nişan yüzüklerini takmıştı.

SARIYER'DE 4 MİLYON TL'LİK DÜĞÜN

Aşklarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinin başında gelen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos’ta dünya evine girecek. Düğün, Sarıyer’de lüks bir otelde yapılacak. Çift yaklaşık 4 milyon TL harcayacak.

DÜĞÜN TARİHLERİ: 28 AĞUSTOS

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Yoğun iş tempoları nedeniyle düğün tarihini belirlemekte zorlanan çift, sonunda kararlarını 28 Ağustos olarak verdi.

DÜĞÜNLERİNE 600 KİŞİ KATILACAK

Çiftin çok merak edilen düğün yeri de belli oldu. İkilinin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre güzel oyuncu ile Koç, mekan olarak İstanbul Sarıyer'deki çok lüks bir oteli tercih etti.

600 kişilik bir düğün planlayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç; yemek, içki, süsleme, fotoğraf, ışık ve ses sistemi ile konuklarına hediyeleri hesaba katıldığında bu özel günleri için yaklaşık 4 milyon TL harcayacak.

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı 28 Şubat davası sanıklarına af! Çetin Doğan tahliye edildi.. Merkez'in yıl sonu dolar beklentisi geriledi
Sonraki Haber