Demet Evgar kendisine gazozcu gelin dedi!

Ünlü oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz haftalarda altı yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Levent Babataş aile arasında yapılan sade bir nikah töreni ile evlendi.

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından çiftin düğününün dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşeceği öğrenilmişti.

Nihahından görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu Demet Evgar’dan yeni bir paylaşım geldi. Nikahında dans ettiği bir görüntüyü instagram hesabından paylaşan oyuncu videoya, ‘Gazozcu gelinden’ notunu düştü.

Elinde gazoz şişesiyle dans eden Demet Evgar’ın videosuna hayranları tarafından, ‘Reklam çekimi olsa daha iyisi olur muydu bilemedim’, ‘Süpersin çok mutlu olun’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Demet Evgar’ın aynı zamanda nikah şahitliğini yapan oyuncu arkadaşı Selen Öztürk de videonun altına ‘Gazozcu gelin nedimelerini de sayfanıza alır mısınız?’ yorumunu yaptı.

Nikahında annesine ait gelinliği giymeyi tercih eden Demet Evgar’ın keyifli paylaşımı hayranlarını mest etti. Öte yandan, ünlü oyuncu Demet Evgar’ın 3,5 aylık hamile olduğu ve bebek beklediği iddiaları geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşmüş, bebeğin cinsiyetinin kız olduğu konuşulmuştu.

Arnavut ciğeri nasıl yapılır? Alkol masasında küçük kız çocuğunu dakikalarca oynattılar Fenomen Reynmen, sevgilisine evlilik teklifi etti
Sonraki Haber