Demet Akalın'dan evlilik teklifi alan Merve Boluğur'a olay gönderme

Merve Boluğur, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı DJ sevgilisi Mert Aydın'dan evlenme teklifi aldı. Kısa sürede gündem olan evlilik teklifinin ardından Demet Akalın'ın attığı bir tweet Merve Boluğur'a gönderme olarak yorumlandı. Ünlü popçu Demet Akalın paylaşımında, "20 günde nikah masasına oturtan kıza da şapka çıkarılır, vay be. Helal" ifadelerini kullandı.

Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra Mert Aydın ile aşk yaşamaya başlayan Merve Boluğur ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Ayşegül adlı karakterle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve şimdilerde herhangi bir projede yer almayan Merve Boluğur kısa süre önce DJ Mert Aydın ile aşk yaşamaya başlamış ve birlikteliğini sosyal medyadan ilan etmişti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!