Demet Akalın, Survivor 2023'ün kadrosunu beğenmedi

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün kadrosunu açıklamaya devam ediyor... Ilıcalı yarışmada yer alacak yeni isimleri bugün de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yarışmada yer alacak isimleri beğenmeyen Demet Akalın ise ''Bunları anca Hira izler'' yorumunda bulundu.

Daha önce Survivor 2023'ün kadrosunda Murat Eken, Berdan Mardini, Ümit Erdim, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Zeynep Alkan ve Cansu Tuman'ın yer alacağını duyuran Acun Ilıcalı bugün de kadroya dahil olan yeni isimleri sosyal medyadan paylaştı. Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün kadrosuna Alper Rende, Elanur Pat, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan'ın dahil olduğunu açıkladı.


Sosyal medya fenomenlerini yer aldığı yeni kadroyu beğenmeyen şarkıcı Demet Akalın ise şoke eden bir yorumda bulundu. Acun Ilıcalı'nın paylaşımına Twitter üzerinden yanıt veren Akalın, ''Gerçek survivor neZmn? Bunları anca Hira izler'' ifadelerini kullandı.

Ünlü popçunun bu yorumuna binlerce Twitter kullanıcısından destek geldi.

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber