Demet Akalın 10 yıllık elbisesiyle sahnede!

Bodrum’da sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Demet Akalın, giyim tarzını eleştirenlere cevap vererek“Eskiden bana laf eden ablaların hepsi pahalı pahalı giymeye başladı” dedi. Akalın’ın, 10 yıllık eski bir elbise tercih ederek sahne alması ise şaşırttı. Konsere giderken ağlamaya başlayan kızı Hira'nın da babsıyla kulise geldiğini belirten Akalın, kızıyla ilgili olarak "Biz çocuğumuzun yanında öpüşmüyoruz" dedi.

Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan Pasha Club’ta konser veren Demet Akalın, izdihama neden oldu. Biletlerin tamamen tükendiği gece kulübünde adım atacak yer kalmadı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkı aralarında espri yaparak sevenlerine takılan Akalın’ın oldukça keyifli olması dikkatlerden kaçmadı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!