DEM PARTİ’NİN CHP ÜZERİNDEN İSTANBUL PLANI: BAZI İLÇELER NEDEN ÖZELLİKLE İSTENİYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsveç’in NATO üyeliğine Meclis onayı sonrası ABD’nin Montrö çıkışını, ABD'nin Suriye’den geri çekilme kararını, DEM Parti’nin CHP üzerinden İstanbul planını değerlendirdi.

''ABD, TÜRKİYE'YE DÜŞMANLIK HUKUKU UYGULUYOR''

Bozkurt, ''Biden 'Son kararı Kongre verir, biz karışamayız' diyor. Bu resmen bir oyun. Karşımızda haydut bir devlet var. ABD, haydut gibi İsrail'e 'Ben senin arkandayım' diyor. Bir gün olsun 'Saldırıyı durdurun' demedi. Bu yüzden güven vermiyor. ABD, Türkiye'ye düşmanlık hukuku uyguluyor. PYD'li teröristleri silahlarla donatan bir ülkenin dostumuz olması mümkün değil. Domuzdan post, ABD'den dost olmaz. ABD'nin bize F-16 vermeyeceğini biliyoruz. Türkiye 'O zaman biz de SU-57'yi alıyoruz' der mi acaba?

''MONTRÖ'NÜN TARTIŞILMASI, EN AZ PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE TOPRAK VERİLMESİNİ TALEP ETMEK KADAR TEHLİKELİDİR''

ABD'nin Montrö'yü fesh etme, revize etme çabaları yıllardır var. Bu Türkiye açısından çok tehlike barındırıyor. ABD, Karadeniz'i de çatışma haline getirmek istiyor. Montrö, boğazları Türk'leştirme mücadelesidir. Montrö'nün tartışılması, en az PKK terör örgütüne toprak verilmesini talep etmek kadar tehlikelidir.

''FETÖ'CÜLER ABD'LİLERİ KARADENİZ'E YERLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI''

15 Temmuz öncesinde FETÖ tasfiye olmadan önce, ABD'liler ile Karadeniz kıyısında Amerikan Özel Kuvvetleri'nin bulunmasını sağlayacak bir mutabakat muhtırası imza atmışlar. FETÖ'cüler ABD'lileri boğazları geçip Karadeniz'e yerleştirmeye çalıştılar.

''YENİ BİR SOĞUK SAVAŞ'TAN BAHSEDİLİYOR''

'Suriye'den çekilmeyelim' diyenler oradaki teröristan yapılanmayı destekleyenlerdir. Türkiye'yi hedefliyorlar. ABD'nin emperyalist politikalarının devamlılığını savunuyorlar. Yeni bir Soğuk Savaş'tan bahsediliyor. Bu politikaların Türkiye gibi NATO üyesi ülkeleri uzaklaştırdığını savunanlar söz konusu. Bu dönemde bu yazının çıkması önemli. Bu dengede 'Suriye'den çekilelim' diyenler ağır basmaya başladı. Türkiye Irak'ta teröre kilit vurduğu gibi aynısını Suriye'de de benzerini yapmaya kararlı. İran, Suriye ve Irak'ta terörle mücadelemize destek vermeli. Böyle bir durumda ABD, Irak'ta da sıkışmış olacak. ABD'lilerin Suriye'den çekildiği anda operasyonumuz hızlanacaktır. ABD'lilerin iç çekişmeleri Suriye'de yansıyacaktır.

''CHP ÜZERİNDEN TERÖR ÖRGÜTÜ YENİDEN DEVLETE MEYDAN OKUMAK İSTİYOR''

DEM Parti, 'Özellikle belediyelere kayyum atansın, çıkacak gerilimden faydalanalım' planı yapıyor gibi. Kritik yerlerde kritik isimler konuşuluyor. CHP üzerinden terör örgütü yeniden devlete meydan okumak istiyor. DEM Parti bunu CHP üzerinden yapıyor. Büyükşehirler ve belli yerlerde yapılıyor. Bu yarın öbür gün İstanbul'da karşımıza çıkacak.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!