DEAŞ'ın suikastçısına ilişkin şok bilgiler

Yalova merkezli 6 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden, aralarında örgütün Türkiye suikastçısının da olduğu 8'i tutuklandı. Irak uyruklu olduğu ve örgütün Suriye'deki kamplarında eğitilen A.G.'nin 4 yıl önce Türkiye’ye giriş yaptığı belirlendi. Yerleştiği Yalova’da sahte kimlik ile kendini iş insanı olarak tanıttığı belirlenen suikastçının örgütten aldığı talimatları uygulamak için yalnız başına plan yaptığı tespit edildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubeleri ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda, DEAŞ'ın Türkiye suikastçısı olduğu anlaşılan ve örgütün sözde üst düzey sorumlusu A.G'nin Yalova'da bulunduğunun tespiti üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Deşifre olan örgüt mensuplarının Türkiye'den Avrupa'ya geçişlerini, Avrupa'dan Türkiye'ye girişlerini sağladığı belirlenen A.Y. ile de irtibatı tespit edilen A.G.'nin ve örgüt mensuplarının yakalanması için soruşturma açıldı. 

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...