Davutoğlu'nun sözleri alay konusu oldu

Dün yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı düelloya davet edecek kadar ileri giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyada alay konusu oldu. Konuşmasında  "3 gün konuşsak, 3 ay nefes alamazlar" ifadelerini kullanan Davutoğlu, Neşeli Günler filmindeki abartılı yalanlarıyla ünlü 'Ziya' karakterine benzetildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a televizyonda düello çağrısı yapacak kadar ileri gitti ve “Bize medya ambargosu koyuyorlar. Biliyorlar ki biz 3 gün konuşsak, 3 ay nefes alamazlar” dedi.

Davutoğlu, “İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Yaptığı her suçlamanın cevabını verir, yanlış yürüttüğü her politikanın alternatifini kendisine birer birer anlatırız” diye belirtti.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Sosyal medyada ise, "3 gün konuşsak, 3 ay nefes alamazlar" sözü gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Davutoğlu'nun geçen seneki "Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa birçok insan insan yüzüne çıkamaz. Bizi bugün eleştirenler insan yüzüne çıkamazlar, açık söylüyorum" sözlerini de hatırlattı.

Yapımcı Murad Çobanoğlu, "İçip içip eski sevgiliye saran ergenler gibi, siyaset bir ciddiyet işidir. Varsa bildiğin ya söyle ya da sus" derken, Orhan Aydın da, "Niye konuşmuyor acaba... Yaşananların sorumlularından biri olduğu için olabilir mi" diye yazdı.

Kimileri ise Davutoğlu'nu Neşeli Günler filmindeki abartılı yalanlarıyla ünlü 'Ziya' karakterine benzetti.

İşte o yorumlardan bazıları:

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları