David Villa: Mata Galatasaray’da büyük işlere imza atacak

İspanyol futbolunun efsane isimlerinden Villa, sezon başında Galatasaray’a transfer olan arkadaşı Juan Mata için, “O çok büyük bir oyuncu. Göreceksiniz çok başarlı olacak ve büyük işlere imza atacak.” ifadelerini kullandı.

İstanbul futbolunun efsane isimlerinden David Villa Suudi Arabistan’ın başşehri Riyad’da, SuperHaber’e konuştu. 

Futbol oynadığı dönemde adını tarihe altın harflerle kazıyan efsane golcü Villa, şimdi FIFA’nın ‘futbol elçiliği’ görevini yürütüyor.

ONUR KONUĞU OLDU

Ünlü golcü, Katar’da yapılacak olan FIFA 2022 Dünya Kupası finallerine sayılı günler kala organizasyonun ana sponsorlarından Coca Cola’nın 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlediği “World Cup Trophy” etkinliğine onur konuğu olarak katıldı. 

Törende som altından yapılmış olan Dünya Kupasını katılımcıların huzurunda açarak havaya kaldıran David Villa, törenin ardından ise SuperHaber’e özel açıklamalarda bulundu. 

“BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAK EMİN OLDUN”

Türk futbolunu, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi yakından takip ettiğini belirten efsane golcüye sezon başında Galatasaray’a transfer olan ispanyol yıldız Juan Mata’yı sorduk. 

Yakın arkadaşı Mata’nın Galatasaray’a imza attığı gün de beraber olduklarını ve kendisine hep destek verdiğini ifade eden Villa, “O çok büyük bir oyuncu. Göreceksiniz Galatasaray’da çok başarılı olacak ve büyük işlere imza atacak. Bundan emin olun.” değerlendirmesinde bulundu.

SuperHaber / Cengiz Er

Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Atlas Okyanusu’nda tekne alabora oldu: 50 düzensiz göçmen kayıp MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’in paylaşımına tepki!
Sonraki Haber