Davadan umudu kesen Gülben, zikirmatiğe sığındı!

Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik'e oturduğu sitenin otoparkına girerek aracını çizdiği iddiasıyla açtığı davada adliyeye gelerek ifade verdi. Ergen'in adliyede elinden düşürmediği zikirmatik ise dikkat çekti.

Sözcü'nün haberine göre: İstanbul Asliye Ceza Mahkeme’sinde görülen gizli duruşmaya Gülben Ergen, avukatı Altın Mimir ile katılırken, sanık olarak yargılanan Erhan Çelik’i ise avukatları temsil etti. Duruşmada, Gülben Ergen’in şoförü ve sitenin güvenlik görevlileri tanık olarak dinlendi. Güvenlik kameralarının da incelendiği, bilirkişi raporunun mahkemeye geldiği öğrenildi. Duruşma karar için ertelendi.

“AFFETMEK ALLAH’A MAHSUS”

Duruşma çıkışında açıklama yapan Gülben Ergen, “Hukuk çok güzel cevaplar veriyor, ben konuşmayacağım” dedi. “Erhan Çelik, pişman olduğunu söylerse affeder misiniz?” sorusu üzerine ise “Affetmek, Allah’a mahsus” demekle yetindi.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber