Darbe girişiminde ailesiyle helalleşip sokağa çıktı, 14 yaşında gazi oldu

15 Temmuz hain darbe girişiminin engellemek için 14 yaşındayken ailesiyle helalleşip sokağa çıkmıştı. O gece gazi olan Adviye Gül İsmailoğlu, 'Rabbim bir daha asla 15 Temmuz gibi geceler, günler yaşatmasın bu millete. Ama tekrar böyle bir şey olursa, tekrar böyle bir işgal girişimi olursa elbette ki asla bir kere bile düşünmeden tekrar sokağa çıkarım. Belki daha büyük bir güçle sokağa çıkarım. Daha büyük bir korkusuzluk ve cesaretle çıkarım sokağa' dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıldönümünde Kocaeli’nin Gebze ilçesinde şehitleri anmak ve o gece Türk milletinin kazandığı zaferin coşkusunu yeniden yaşamak amacıyla bir program düzenlendi. Programda, 15 Temmuz günü 14 yaşındayken vatanını savunabilmek için sokağa çıkan ve gazi olan Adviye Gül İsmailoğlu, o gece yaşadıklarını anlattı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları