Daniele Santarelli'den şampiyonluk sözleri: Bu takım inanılmaz şeyler başardı...

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Avrupa şampiyonu olduğumuz maç sonrası açıklamalar yaptı. Daniele Santarelli, "Sırada Olimpiyat elemeleri var" ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup edip Avrupa şampiyonu oldu. Karşılaşma sonrası başantrenör Daniele Santarelli açıklamalarda bulundu.

''BU TAKIM İNANILMAZ ŞEYLER BAŞARDI''

Sırada Olimpiyat elemeleri olduğunu belirten Daniele Santarelli, "Güzel duygular, güzel hisler. Bu takımla gurur duyuyorum. Bugün sadece kendimizi için değil Türk halkı için mücadele ettik. İtalya'yı, Sırbistan'ı yenmek kolay değil. En iyi oyunu biz oynadık. İtalya ve Sırbistan'a karşı 2-1 geri düştük ama kazandık. Asla pes etmedik. Çok mutluyum. Sırada Olimpiyat elemeleri var. Başarabiliriz. İnanıyorum. Bu takım inanılmaz şeyler başardı." ifadelerini kullandı.

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber