Kayserispor'da Dan Petrescu dönemi

Bayram Bektaş'tan sonra Samet Aybaba'yla da yollarını ayıran Kayserispor, teknik direktör Dan Petrescu ile anlaştı. Rumen çalıştırıcı, Gaziantep FK'nın hocası Marius Sumudica ile birlikte Süper Lig'deki 2. Romanyalı teknik direktör olacak.

Süper Lig’de 16. haftayı 21. sırada geçen Kayserispor, Rumen Teknik Direktör Dan Petrescu ile anlaşmaya vardı.

Sezona Bayram Bektaş yönetiminde başlayan ve 6 hafta sonra yolları ayırıp Samet Aybaba ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, 3'üncü teknik direktörünü Romanya’da buldu.

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, sabah saatlerinde Aybaba’nın görevine son verirken, öğleden sonra 53 yaşındaki Rumen hoca ile anlaştı. Çarşamba günü Kayseri’ye gelecek olan Petrescu, perşembe günü takımın başında olacak. Denizlispor maçına alt yapı hocası ile çıkacak olan sarı-kırmızılılar, Yeni Malatyaspor ile sahasında oynayacağı maça Rumen Teknik Direktör Dan Petrescu nezaretinde çıkacak.

Romanya Milli Takımı'nın 1994 Dünya Kupası'ndaki unutulmaz kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Dan Petrescu, futbolculuk döneminde Chelsea formasıyla futbol severlerin aklında yer etmişti. Hagi, Popescu, Lacatuş, Moldovan gibi isimlerle ülkesini başarıdan başarıya koşturan Petrescu, son olarak Cluj takımını çalıştırmıştı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber