Damla Ersubaşı uyuşturucu batağında olduğunu itiraf etmişti! “Polis evimi aradı” deyip testinin sonucunu paylaştı

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, daha önce çektiği bir videoda “Bir dönem uyuşturucu batağına düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım” itirafıyla gündem olmuştu. Ağlayarak açıklama yapan oyuncu, sosyal medyada yayılan videosunun tehditle çekildiğini, bu görüntüleri eşinin servis ettiğini öne sürmüştü. Damla Ersubaşı, son paylaşımında ise evinin polis tarafından arandığını belirtti ve uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Bir dönem ekranlara damga vuran Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı’nın uyuşturucu batağına düştüğünü itiraf ettiği video çok konuşulmuştu. Görüntülerde Ersubaşı, “Şimdi ben bir dönem kışın uyuşturucuya düştüm. Uyuşturucu batağına düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım” ifadeleriyle dikkat çekmişti. 

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin aşkını haykırdığı o paylaşım...