DAEŞ'li terörist: Serbest kalırsam canlı bomba olurum

Bursa'nın İnegol ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek, yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken, yakalanıp tutuklanan DAEŞ'lİ terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19) mahkemedeki ifadesinde, "“Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim. Pişman değilim. Serbest kalırsam canlı bomba olurum” dediği öğrenildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DAEŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı!