CZN Burak'ın eski halinden eser kalmadı! Verdiği kilolarla sevenlerini korkuttu

Çektiği yemek videoları Instagram'da büyük ilgi gören sosyal medya fenomeni ve restoran zinciri sahibi ünlü şef Burak Özdemir son görüntüsüyle sevenlerini korkuttu. Kısa süre önce hastane odasından paylaşımlar yapan ve beyninde tümör olduğu iddiaları ortaya atılan CZN Burak lakaplı şef Burak Özdemir Türk, zayıflamış haliyle ağızları açıkta bıraktı. Şimdilerde adeta iğne ipliğe dönen CZN Burak'ın yeni halini gören takipçileri bu kadar kısa süre içinde kilo vermesi konusunda endişelendi.

Sosyal medyada 'CZN Burak' olarak tanınan 26 yaşındaki şef ve işletmeci Burak Özdemir Türk'ün yeni fotoğraf karelerindeki büyük değişiklik dikkat çekti. Kısa süre içinde oldukça zayıflayan ve bambaşka bir görünüme kavuşan CZN Burak bu haliyle sevenlerini endişelendirdi.

Tükenmişlik sendromu nedir? Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Uçakta korku dolu anlar! Pendik’te korkunç saldırı: Kafede oturan kişiyi öldürüp kaçtı