Aylık gelirini mahkemede açıkladı! CZN Burak'ın kazancı şaşırttı

'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, babası İsmail Özdemir ile birlikte bir restoranının kış bahçesinde yaptığı düzenleme gerekçesiyle "İmar Kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandıkları davanın duruşmasına katıldı. Burak Özdemir kimlik sorgusunda, işletmeci olduğunu belirterek aylık gelirini de açıkladı. Restoran zincirinin İstanbul, Dubai ve Tacikistan'da şubeleri olan Özdemir'in aylık geliri ise duyanları şaşırttı.

Sosyal medyada 'CZN Burak' lakabıyla tanınan işlemeci, şef ve fenomen Muhammed Burak Özdemir'in babası İsmail Özdemir ile birlikte bir restoranının kış bahçesinde yaptığı düzenleme gerekçesiyle "İmar Kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandıkları davada karar verildi. Duruşma sırasında aylık gelirini açıklayan Burak Özdemir'in kazancı ise şaşırttı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...