CZN Burak, kendisini dolandıran babasıyla mahkemelik oldu! Lüks arabalarını satıp...

CZN Burak ismiyle tanınan ünlü şef Burak Özdemir, babasıyla mahkemelik oldu. Babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulunan ünlü şef, garajındaki lüks araçları satarak yeni açacağı mekanı için sermaye yaptı. İşte haberin detayları...

CZN Burak adıyla tanınan ünlü şef Burak Özdemir, yemek yaptığı videolarla ve eğlenceli paylaşımlarıyla Instagram'da 49 milyon takipçiye ulaşarak Türkiye'de en çok takipçisi olan sosyal medya kullanıcısı olmayı başardı.

Burak Özdemir, geçtiğimiz aylarda aylık kazancının 30 bin TL olduğunu söyleyerek şaşırtan bir açıklama yapmıştı. Dubai, Qatar ve Tacikistan'da restoranları olan Burak Özdemir, son olarak ortağı olan babasıyla yaşadığı anlaşmazlık ile gündeme geldi.

YAPTIĞI YARDIMLAR BABASININ TEPKİSİNİ ÇEKTİ!

Aslen Hataylı olan Burak Özdemir, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde depremzeler için tüm imkankarını seferber etmiş ve elinden gelen tüm yardımı yapmaya çalışmıştı. Ancak ünlü şef yaptığı yardımlar nedeniyle babasıyla ters düştü. CZN Burak'ın babası yardımları engellemek istedi. Bunun üzerine ünlü fenomen harekete geçti.

CZN BURAK BABASINA DAVA AÇTI!

Tek başına yeni bir sayfa açmak için kolları sıvayan CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tuttu. Özdemir'in babasına açtığı davanın Çağlayan Adliyesi'nde görülecek ilk duruşması ise eylül ayında.

TABELALARI İNDİRTECEK!

Babası tarafından dolandırıldığını söyleyen CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekânlardan tabelaların indirilmesini talep etti.

''EMEK HIRSIZLARI...'' DİYEREK UYARDI!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda da İstanbul'da Vadi İstanbul'dan başka şubesinin olmadığını sık sık belirten CZN Burak, "Lütfen ismimi, resmimi korsan kullanan emek hırsızlarına itibar etmeyin" diyerek uyarıda bulundu.

LÜKS ARAÇLARINI SATTI, YENİ MEKANI İÇİN SERMAYE YAPTI!

İstanbul Sarıyer'deki Vadi İstanbul'da yeni bir mekan açmaya hazırlanan CZN Burak, yeni girişiminde tek başına ilerleme kararı aldı.

Garajında bulunan lüks araçları satarak sermaye yapan Burak Özdemir, eylül ayında sevenleriyle yeni mekanında buluşacak.

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Bizim Market'ten atıştırmalık ve içeceklerde özel indirim fırsatı! Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu
Sonraki Haber