Çuval kazası kamerada! 4. kattan atılan kum çuvalı üzerine düştü

İnşaatın önündeki çuvalların içindekileri inceleyen bir kişi, 4. katın balkonundan atılan kum çuvalı üzerine düşünce ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrasında talihsiz adamın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

This browser does not support the video element.

Samsun'da bir inşaatın önünde duran bir kişi, üzerine 4. katın balkonundan atılan kum çuvalı düşen bir kişi ağır yaralandı. Çuvalın düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İnanılmaz olay Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi Alaçam Caddesi'nde bulunan 8 katlı bir inşaat halindeki binada meydana geldi. İnşaatın 4. katındaki işçiler buradaki çalışmaları bitince içi kum dolu çuvalı aşağı attı. 4. Kattan atılan çuval bu sırada inşaatın önünde bulunan ve eğilerek atılmış olan kum dolu çuvalları inceleyen 55 yaşındaki Yaşar B.'nin üzerine düştü.

Talihsiz adam 112 ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Yaşar B.'nin kum dolu çuvalın üzerine düşme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İHA

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar