Cüneyt Çakır'ın yeni görevi ve kazancı belli oldu

Eski hakem ve usta yorumcu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Sezon başında aktif hakemlik kariyerini sonlandırdığı açıklayan Cüneyt Çakır'ın yeni görevi merak edilirken, Erman Toroğlu'nun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. A Spor canlı yayınında Cüneyt Çakır'ın yeni görevini açıklayan Toroğlu, çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte haberin detayları...

Kariyeri boyunca Türk futbolunun önde gelen hakemlerinden birisi olan Cüneyt Çakır, sezon başında aktif hakemlik kariyerini sona erdirmişti. Türkiye'de uzun yıllar görev yapan, Dünya Kupası ve Avrupa kupalarında da yer alan Cüneyt Çakır'ın görevi bıraktıktan sonraki mesleği merak ediliyordu. Cüneyt Çakır, 2015 yılında oynanan Şampiyonlar Ligi finalini, 2014 Dünya Kupası'nda oynanan Hollanda – Arjantin yarı finalini yönetmişti.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!