Cüneyt Arkın'ın çok üzücü son durumu! 83 yaşındaki usta sanatçının paylaşımına beğeni yağdı!

Yeşilçam'ın en yakışıklı jönlerinden Cüneyt Arkın'ın sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor. 83 yaşındaki sanatçının tekerekli sandalyedeki halini görenler inanamadı.

Sanatçı Cüneyt Arkın'ın katıldığı bir programda tekerlekli sandalye ile görüntülenmesi sosyal medyada olay oldu. 83 yaşındaki Yeşilçam'ın duayen ismi, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla binlerce beğeni aldı.

Geçtiğimiz günlerde kendisi ve kariyeri adına düzenlenen bir etkinliğe katılan Cüneyt Arkın'ın tekerlekli sandalyede görüntülenmesi kimi takipçilerini üzdü. Arkın'ın neşeli tavırları ise gözlerden kaçmadı.

 Diğer yandan Arkın son paylaşımında, "Biz böcekler, otlar, kuşlar ve çiçeklerle konuşarak büyüdük. Yıldızlar altında yatmak.

Toprak döşeğimizdi, bahar yağmurları yalnızlığımız, çiçekler sevdamız. Bu yüzden fark etmeyi öğrendik. Yine bu yüzden yüreğimiz hep zengin ve genç kaldı" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncuya kısa sürede binlerce yorum geldi.

"Arkın'ın En Büyük Korkusu..."

Twitter hesabında 212 bin takipçisi bulunan Arkın, eşi Betül Cüreklibatır'a olan aşkını gözler önüne sermeyi ihmal etmiyor.

83 yaşındaki oyuncu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımında, "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum" ifadelerini kullanmıştı.

Yargı dizisi yeni bölümde Ilgaz ve Ceylin işbirliği yapıyor! Buruk: Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de... İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara Emniyeti açıklaması!
Sonraki Haber