Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristi ananlara CHP'den ziyaret!

CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın'ın sekreteri olan ve İBB İSYÖN AŞ'de İnsan Kaynakları Uzmanı kadrosunda olduğu belirlenen Eda Ezgi Yıldız'ın skandal twitlerinin ardından esas bombayı SüperHaber patlatıyor.

SÜPERHABER-ÖZEL HABER

CHP milletvekilleri Murat Bakan ve Murat Emir’in, 2019 yılında, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristin yandaşlarına destek ziyareti yaptığı ortaya çıktı.

DTCF’deki terör yandaşları, 2 Nisan 2015’te Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristler Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla için anma eylemi yapmıştı. Bu terör eylemini yapan DHKP-C’li terör yandaşları daha sonra sık sık fakültede terör estirdi.

Aynı terör yandaşları yine terör örgütü propagandası yaparken milliyetçi-ülkücü öğrenciler teröristlere karşı tepki gösterdi. Çıkan olaylar sonrasında terör yandaşları siyasilerden destek istedi.

CHP'li Murat Emir'in ziyarette attığı twit

Terör yandaşlarının beklediği desteği CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Ankara Milletvekili Murat Emir verdi. İki milletvekili DTCF’ye giderek DHKP-C yandaşı militanlarla görüştü.

SüperHaber, vekillerin görüşme yaptığı terör yandaşının 2 Nisan 2015’teki teröristlerin anmasında yer alan O.G.Ş. olduğunu öğrendi.

Terör yandaşı sekreter skandalından sonra iki milletvekilinin bu konuda ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Sakıp Sabancı, 20’nci yıl anma töreninde yapay zeka ile mesaj yolladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanı'nı kabul etti
Sonraki Haber