Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Mehmetçik'e bayram tebriği!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'nde ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir telefon görüşmesi yaparak, "Kahramanlarımızın aziz vatan toprağının her karışında, canı pahasına görev yaptığını biliyor, görüyor, Allah için şahit oluyorum" dedİ.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Bu akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti.Kahramanlarımızın aziz vatan toprağının her karışında, canı pahasına görev yaptığını biliyor, görüyor, Allah için şahit oluyorum. Milletimiz, bu fedakârlıklar sayesinde evinde, işinde, köyünde, şehrinde, memleketimizin her köşesinde huzur içinde... Bu fedakârlıklarınız, tarihimizin altın sayfaları arasında yer alacaktır.Rabbim ayağınıza taş değdirmesin."

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber