Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda 100 binden fazla vatandaşın önüne açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonu tek haneye indireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda 100 binden fazla vatandaşın önüne açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonu tek haneye indireceğiz" dedi. Erdoğan, kendilerine destek kararı veren Sinan Oğan'la ilgili "Hayırlı olmasını diliyorum" diyerek Sivaslı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu da yad etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bu hani masanın etrafında olanlardan bir Sivaslı varı değil mi?
 

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam sözüyle milletimize gönlümde müstesna bir yer edinmişti. 
 

Sinan Bey'in aldığı bu kararın hayırlı olmasını diliyorum.
 

Bu depremzedelere yönelik hakaretleri biz dibin dibi olarak görüyoruz. Böyle bir ahlaksızlığı haklı gösterecek hiçbir sebep olamaz.
 

Siz sadece Sivas'ta oy kullanmayacaksınız, aynı zamanda İstanbul'da da oy kullanacaksınız. İstanbul'daki akrabalarınızı telefonlarla harekete geçireceksiniz. 
 

İstanbul'daki, Ankara'daki Belediye Başkanlarının halini görüyorsunuz rezalet. İzmir hepten rezalet.
 

Batının talimatını uygular Putin'e yaptırımı uygularım' Sen siyasetten zerre anlamıyorsun. Bay bay Kemal sen git yat. Siyaset böyle yapılmaz.

SİVAS'TA MUHTEŞEM COŞKU

''Şu anda Emniyet'ten aldığım sayıyı açıklıyorum. Sivas'ta böyle bir muhteşem coşkuyu yaşamamıştım. Yol boyundakilerle birlikte 100 bin kişi. Sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Zaten Cumhur İttifakı 5'in 4'ünü aldı. 5'te 5 yapabilirdik ama önemli olan pazar günü. Biz sizinle pazara değil mezara gidiyoruz.''

"Bu hani masanın etrafında olanlardan bir Sivaslı varı değil mi? Biz hızlı tren dediğimiz zaman 'ne gerek var yahu' diyordu. Ve ne yazık ki bay bay Kemal'in takdimini de o yaptı. Pazar günü onlara tam bir Osmanlı tokadı yapıştıracağız. Ancak o günlerde geçirdiğimiz bir sağlık sorunundan dolayı şahsımı temsilen Cumhurbaşkanı Yardımcım gelerek yıllardır özlemle beklediğimiz Yüksek Hızlı Tren hattımızı açtı. Bizde madem orada olamıyoruz bari müjdelerimizle Sivaslı kardeşlerimizle beraber olalım dedik. Sivas'tan ayrılmak mümkün mü?''

''Biz beraber yürüdük bu yollarda,
Beraber ıslandık yağan yağmurda,
Şimdi dinlediğim tüm şarkılar da
Bana her şey Sivas'ı hatırlatıyor.''

''Laf ola beri gele yok. İcraat, icraat. Bay Kemal bu işler öyle lafla olmuyor icraat gerekiyor. Bu Yüksek Hızlı Tren hattından komşu illerimizde faydalanacak. Yerköy istasyonundan Kayseri'ye de bir bağlantı hattı kuracağız. Ayrıca bu hattı Erzincan'a, Erzurum'a, Ağrı'ya kadar uzatacağız. İnşallah oradan da Bakü-Tiflis hattına bağlayacağız. Yani bu hatla bölgemize dünya çapında öneme sahip stratejik bir soluk borusu açacağız. Yani Londra'dan çıkan birisi ülkemiz üzerinden Pekin'e kadar gidebilecek. Elbette tüm bunları CHP Genel Başkanı gibi Can Azerbaycan'ı devre dışı bırakarak değil, Azerbaycanlı kardeşlerimizle omuz omuza yapacağız. Nasıl 30 yılın ardından Karabağ'ı özgürlüğüne kavuşturduysak, her alanda iş birliğimizi güçlendirdiysek Azerbaycanlı kardeşlerimizle altyapımızı birleştireceğiz. Tüm bunları da CHP Genel Başkanı'na rağmen yapacağız."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MUHSİN YAZICIOĞLU VE SİNAN OĞAN AÇIKLAMASI

"Dün Türk cumhuriyetleriyle iş birliğinin geliştirilmesini savunan Sinan Oğan Bey'in Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alması bunun son örneğidir. Sinan Bey'in aldığı bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Cumhur İttifakı ile ortaklarımızla dayanışma içerisinde Türkiye Yüzyılı'nın inşasını kesintisiz sürdüreceğiz. Sivaslı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti Büyük Birlik Partisi ile zaten birlikteyiz. Cumhur İttifakımızdaki partilerimizle birlikte Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz. Yiğit kardeşim merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'la gurur duruyoruz.  Sivas ellerinde sadece sazımız çalınmıyor sadece türkülerimiz söylenmiyor aynı zamanda aşkımız da yankılanıyor. Ayrılığın değil kavuşmanın şehri olan Sivas ile gurur duyuyoruz. Dünyaya tek başına meydan okuyabilen bir duruş sahibiydi.  Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam sözüyle milletimize gönlümde müstesna bir yer edinmişti. Rabbim kendisini cenneti ve cemaliyle müşerref eylesin diliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu'nu daima şükranla yad edeceğiz. Onun Türk demokrasisine yaptığı katkıyı asla unutmayacağız. Muhsin Yazıcıoğlu gibi değerler yetiştiren Sivas'ın büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına öncülük ettiğini görüyoruz.''

"DEPREMZEDELERE YÖNELİK HAKARETLERİ BİZ DİBİN DİBİ OLARAK GÖRÜYORUZ"

"Bu depremzedelere yönelik hakaretleri biz dibin dibi olarak görüyoruz. Böyle bir ahlaksızlığı haklı gösterecek hiçbir sebep olamaz. Daha üç ay önce eşini, çocuğunu, evini barkını kaybetmiş yaralı bir gönüle bunu yapmanın insanlıkla alakası olamaz. 14 Mayıs'tan bu yana milletimize ve depremzedelerimize yönelik yapılanlar CHP Genel Başkanı ve yoldaşlarının yüzüne kara leke olarak yapışmıştır. Af dilemek yerine bu rezillikleri ısrarla görmezden gelmişlerdir. Hatalarını kabullenmek yerine bize oy veren 27 milyon insanımızı vatanı satmakla itham etmişlerdir. Siyasi üsluplarını her gün daha da çirkinleştirmişlerdir. Bunların her biri CHP Genel Başkanı'nın alnındaki utanç lekesini daha belirgin hale getirmiştir. Darbelere rağmen milletimiz bu zihniyetin oradan çıkmasına 73 yıldır izin vermedi. İnşallah 28 Mayıs ülkemizin bu çirkin dilden, zihniyetten ve siyasetçilerden kurtuluş günü olacaktır."

"Senin aşkın bizi düşürdü dile
Nece aşık olur bülbüller güle
Hasret çekdtim seni sevdim
Gönül verdim ben"

"İSTANBUL'DAKİ SİVASLI AKRABALARINIZI TELEFONLA HAREKETE GEÇİRECEKSİNİZ"

"Koltuklarını korumak adına ne yaparlarsa yapsınlar Allah'ın izniyle milletin şamarını bir kez daha yemekten kendilerini kurtarmayacaklardır. Yalnız ben buradan Sivaslı kardeşlerime sesleniyorum. Sivas sadece Sivas'ta değil. İstanbul'da Sivas'ın potansiyeli nedir. Sivas'ın İstanbul'daki potansiyeli ilk üçün içerisindedir. Böyle yoğun bir nüfusa sahip. İstanbul'da doğmuş, büyümüş, İstanbul'da 4,5 yıl Belediye Başkanlığı yapmış biri olarak Sivaslı kardeşlerimin İstanbul'daki potansiyelini iyi bilirim. Siz sadece Sivas'ta oy kullanmayacaksınız, aynı zamanda İstanbul'da da oy kullanacaksınız. İstanbul'daki akrabalarınızı telefonlarla harekete geçireceksiniz. Telefon diplomasisiyle bu işi bitireceğiz."

"İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'DEKİ BELEDİYE BAŞKANLARININ HALİ REZALET"

"İstanbul'daki, Ankara'daki Belediye Başkanlarının halini görüyorsunuz rezalet. İzmir hepten rezalet. Ama 21 yılda tüm dünya Türkiye'yi farklı bir noktada anılıyorsa, Rusya-Ukrayna savaşında arabuluculuğu Türkiye yapıyorsa, Karadeniz'deki tahılı tüm dünyaya Türkiye taşıyorsa burada duracaksın.''

"SEN SİYASETTEN ZERRE ANLAMIYORSUN"

"Şimdi ben Sayın Putin ile iyi görüşüyorum diye bay bay Kemal rahatsız olmuş. Diyor ki, "Batının talimatını uygular Putin'e yaptırımı uygularım' Sen siyasetten zerre anlamıyorsun. Bay bay Kemal sen git yat. Siyaset böyle yapılmaz. Amerika'sıyla da, Rusya'sıyla da böyle olduğu için Türkiye'yi dünyada bir numara yaptık. Biz Başbakan iken faizi 4,6'ya indirdim. Bu Bebecan falan o zaman yanımızda emekliyorlardı. 6 sıfırı biz paradan attık. O zaman Bebecan diyordu ki, '6 Sıfırı paradan atarsak halimiz ne olur?' hiçbir şey olmaz sen yoluna devam et dedim. Bunları biz bütün engellemelere rağmen yaptık."

"KASET KUMPASIYLA BAŞLADIĞI YOLCULUĞU 'NAZİ KEMAL' OLARAK BİTECEK"

"CHP Genel Başkanı bir kaset kumpasıyla başladığı yolculuğunu böylece 'Nazi Kemal' olarak bitirecektir. Bu hakaretlerin hepsi kaybedeceklerini anlayanların son çırpınışlarıdır. Milletin şamarını bir kez daha yemekten kendilerini kurtaramayacaklar. İstanbul'da Sivas'ın potansiyeli ilk 3'ün içerisindedir. Böyle yoğun bir nüfusa sahip. İstanbul'daki tüm hemşehrilerinizi harekete geçireceksiniz. 28 Mayıs ile birlikte ülkemizin önünde yepyeni kapılar açılacak. Türkiye Yüzyılı'nın inşası yolunda çok çalışacağız."

"ENFLASYONU TEK HANEYE İNDİRECEĞİZ"

''Her sorunun farkındayız. Faizi biz 4,6'ya indirdik. Enflasyonu 6,2'ye indirdik. 6 sıfırı paradan attık. 21 yıl içinde bunları biz bütün engellemelere rağmen yaptık. Enflasyonu biz tek haneye indirdiysek bunu yine biz yaparız. Bu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. 5 senede 6 milyon ilave istihdam oluşturacağız. Muhalefet 'gaz maz yok' dedi. Karadeniz'de biz gazı bulduk mu? Ücretsiz olarak kullanıyor musunuz? 25 metreküpü bir yıl boyunca yine ücretsiz vereceğiz. Sivas'ın sert kışları artık öyle sert geçmeyecek. Bir yıl boyunca tencereler Karadeniz gazıyla ücretsiz kaynayacak. Gabar'da bulduğumuz petrolü de ülkemiz ekonomisine kazandıracağız. Bölgenin diğer yerlerinde de petrol arıyoruz.''

"KÜRT KARDEŞLERİMİZİN KANINI EMEN TERÖR BELASINDAN MİLLETİMİZİ KURTARACAĞIZ"

"Kılıçdaroğlu talimatı Kandil'den alıyor, biz Allah'tan ve milletimizden alıyoruz. Bölücü terör örgütü PKK ve uzantılarıyla mücadelemiz devam edecek. Artık son yıllarda ülkemiz içinde kımıldayamaz hale getirdik. Bunları inlerinde mahkum ettik. Neredeler? Artık başlarını çıkaramıyorlar. Başlarını çıkarırlarsa SİHA'lar başlarına inece. AKINCI var mı? KIZILELMA var mı? Nereden nereye... TCG Anadolu'yu kıskanıyorlar. ANKA'mız var. Hemen hemen her gün bir terörist elebaşının haberini alıyoruz. Döktükleri her kanın hesabını bölücü alçaklardan alıyoruz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Kürt kardeşlerimizin kanını emen terör belasından milletimizi kurtaracağız. Bu terör elebaşları seçim sonrası da bu zata verdikleri desteğe devam ettiler. Takke düştü kel göründü. Milletin gözünden kaçırmaya çalıştıkları tüm rezillikler ortaya döküldü. Bölücü ve FETÖ'cülerle kurdukları ortaklığı gizleyemezler. Terör örgütüne dağıttıkları mavi boncuklar işe yaramayacak."

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?