Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mahmut Ustaosmanoğlu'na başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmaailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Ömrünü İslam’a vakfeden, ülkemizin manevi rehberlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için taziye mesajı yayınladı Erdoğan, Ustaosmanoğlu'nun ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Erdoğan, Twitter hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Ömrünü İslam’a vakfeden, ülkemizin manevi rehberlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Vinicius Junior kimdir? Vinicius Junior kaç yaşında, nereli? Kylian Mbappé kimdir? Fransız futbolcu Kylian Mbappé kaç yaşında? Eski kız arkadaşının sevgilisine tuzak! Gerçek sonra anlaşıldı!
Sonraki Haber